FB
24/07/2017

W tym tygodniu w The Time

Menu lunchowe w The Time: 24.07-28.07

22/07/2017

Deck is on fire! - Red Bull by Night 

DECK IS ON FIRE!
Sky Bar Deck_12 to jedyne takie miejsce w Poznaniu. Znajdujący się na dachu kamienicy Młyńska12 taras z widokiem na panoramę miasta, zaprasza na cykl imprez w prawdziwie chilloutowym stylu. Livecooking, wyjątkowe alkohole i klubowa muzyka – DECK IS ON FIRE!

VOL. 4. RED BULL BY NIGHT
Tematem przewodnim 4. edycji Deck is on fire! będzie Red Bull, który rozkręci taneczną imprezę na Sky Barze Deck_12. Autorskie koktajle, muzyka na żywo i wyjątkowy klimat Poznania nocą. Będzie ekstremalnie! Startujemy o godz. 20:00!

WSTĘP 30 PLN

28/07/2017

WIECZÓR WŁOSKI - kolacja live cooking w studio kulinarne Deck_12

W piątek, 28. lipca, o godz. 19.00, w Studio Kulinarnym Deck_12, odbędzie się Wieczór włoski. Będzie to kolacja live cooking, którą poprowadzi Roman Kosmalski - Executive Chef Grupy Ilonn, a specjalnie skomponowane menu na ten wieczór pozwoli odkrywać smaki i aromaty, z których słynie kuchnia włoska. Dopełnieniem podróży kulinarnej po słonecznych Włoszech będzie degustacja wysokogatunkowych win w obecności sommeliera. A wszystko to z pasji do gotowania i miłości do kuchni włoskiej!

Menu:

amuse bouche

przystawka
langusta/mascarpone/szałwia

zupa
minestrone/ pomidory/ makaron/ warzywa

ryba
labraks/ polenta/por/parmezan/trufla

mięso
cielęcina/ chlebek kasztanowy/ smardz/ rozmaryn

deser
tiramisu

petit four

Cena 189 PLN/os.
Rezerwacje: k.kraul@mlynska12.pl

 10/07/2017

 W tym tygodniu w the time...

Menu lunchowe w The Time10.07-14.07

05/07/2017

Sezon na kurki

W restauracji The Time pałamy miłością do produktów sezonowych. W tym miesiącu, oprócz stałego menu mogą Państwo skosztować dań z kurkami w roli głównej.

Kurki/ szalotka/ palone masło/ grzanka
21 pln

Krem z ziemniaka i kurek/ zioła
16 pln

Tagliatelle/ kurki/ suszone pomidory/ rukola
39 pln

Mus z białej czekolady/ morela/ lody z palonego masła
15 pln

03/07/2017

W tym tygodniu w the time... 

Menu lunchowe w The Time: 03.07-07.07

08/07/2017

Deck is on fire, vol.3: Lanson Champagne

08/07/2017 DECK IS ON FIRE! 
Sky bar Deck_12 to jedyne takie miejsce w Poznaniu. Znajdujący się na dachu kamienicy Młyńska12 taras z widokiem na panoramę miasta, zaprasza na cykl imprez w prawdziwie chilloutowym stylu. Livecooking, wyjątkowe alkohole i klubowa muzyka – DECK IS ON FIRE!

VOL. 3. LANSON CHAMPAGNE
Tematem przewodnim 3. edycji Deck is on fire! będzie Lanson Champagne ceniony nie tylko przez koneserów szampanów na całym świecie, ale również brytyjską rodzinę królewską.

MENU
Tego wieczoru proponujemy kultowe połączenie ostryg serwowanych na kilka sposobów i szampana Lanson.

WSTĘP 30 PLN - w cenie kieliszek szampana Lanson

 30/06/2017

 Prosecco by night w Wino na Kieliszki

Summer vibes czyli PROSECCO BY NIGHT w Wino na Kieliszki
Już w najbliższy piątek, 30.06, rozkręcamy imprezę z prawdziwie letnim klimacie.
Nie może być inaczej - w roli głównej: PROSECCO!
Nalewamy od 19:00, gramy na żywo klubową muzykę, a wszystko to pod gołym niebem oczywiście.
Startujemy od 19:00.
Do piątku!

26/06/2017

W tym tygodniu w the time...

Menu lunchowe w The Time: 26.06-30.06

21/06/2017

Kolacja Live cooking - kuchnia tajska

W czwartek, 29. czerwca, o godz. 19.00, w Studio Kulinarnym Deck_12, odbędzie się kolacja live cooking z Romanem Kosmalskim - Executive Chef Grupy Ilonn.

Podczas spektakularnego gotowania na oczach Gości przygotowane i wyserwowane zostaną dania kuchni tajskiej, które dostarczą wielu niesamowitych wrażeń smakowych i sprawią, że będzie to niezapomniany wieczór kulinarny. Wyjątkowe menu skomponował Roman Kosmalski, którego dopełnieniem będą wysokogatunkowe wina podawane do każdej potrawy.

MENU
Przystawka:
Spring Rolls/ trawa cytrynowa/ imbir/ sos ostrygowy
Zupa:
Tom Kha Kai– kurczak/ kokos/ imbir
Danie główne:
Zielone curry/ krewetki/ ryż jaśminowy/ kolendra
Deser:
Kluay Buat Chee – smażone banany w mleku kokosowym


Rezerwacji można dokonywać pod adresem mailowym k.kraul@mlynska12.pl lub telefonicznie pod numerem 509 104 771.
Cena: 179 PLN/os.

19/06/2017

w tym tygodniu w the time...

Menu lunchowe w The Time: 19.06-23.06

13/06/2017

POLSKIE WINA NA KIELISZKI

Od środy, 14. czerwca w Wino na Kieliszki będą królować polskie wina pochodzące z krajowych winnic. Będzie to okazja nie tylko do degustacji i poznania nowych smaków, ale również do dyskusji na temat perspektyw polskiego winiarstwa. Serdecznie zapraszamy!

17/06/2017

 DECK IS ON FIRE, VOL.2: VESTAL VODKA

DECK IS ON FIRE!
Sky bar Deck_12 to jedyne takie miejsce w Poznaniu. Znajdujący się na dachu kamienicy Młyńska12 taras z widokiem na panoramę miasta, zaprasza na cykl imprez w prawdziwie chilloutowym stylu. Livecooking, wyjątkowe alkohole i klubowa muzyka – DECK IS ON FIRE!

VOL. 2. VESTAL VODKA
Tematem przewodnim 2. edycji Deck is on fire! będzie Vestal Vodka, która szturmem wdarła się na rynek Francji i Wielkiej Brytanii. Ten pojedynczo destylowany alkohol pełen jest smaków i aromatów, odróżniających go od innych wódek.

TAPAS MENU
Krótkie, tapasowe menu będące uzupełnieniem urody Vestal Vodka.

12/06/2017

Czerwiec z truskawkami i rabarbarem

Od jutra, tj. 13. czerwca, zapraszamy do restauracji The Time na wyjątkowe, letnie menu z rabarbarem i truskawkami w roli głównej.

W menu:

PRZYSTAWKA:
Ceviche z policzków dorsza/ rabarbar/ boczniaki/ dzikie zioła
31 PLN

ZUPA:
Chłodnik z kiszonych buraków/ szynka Cotto/ jajko/ biała rzodkiew
15 PLN

DANIE GŁÓWNE:
Sałatka z wędzoną kaczką/ rabarbar/ czereśnie/ kruche sałaty
39 PLN

DESER:
Truskawka/ rabarbar/ czereśnia/ kruche ciasto
17 PLN


12/06/2017

W tym tygodniu w The Time...

Menu lunchowe w The Time: 12.06-16.06

 05/06/2017

W tym tygodniu w The Time...

Menu lunchowe w The Time: 05.06-09.06

29/05/2017

W tym tygodniu w The Time... 

Menu lunchowe w The Time: 29.05-02.06

25/05/2017

Otwarcie Sky Bar'u Deck_12 - Deck is on fire!

Sky bar Deck_12 to jedyne takie miejsce w Poznaniu. Znajdujący się na dachu kamienicy Młyńska12 taras z widokiem na panoramę miasta, zaprasza na cykl imprez w prawdziwie chilloutowym stylu. Livecooking, wyjątkowe koktajle i klubowa muzyka – DECK IS ON FIRE!

VOL. 1. APEROL NIGHT
Bohaterem pierwszej edycji imprezy, w sobotę, 27. maja,  będzie Aperol Spritz, któremu towarzyszyć będą wina musujące i autorskie koktajle.

PASTA MENU
Komponowane na miejscu makarony, przygotowywane na oczach Gości świeże mule oraz selekcja tapasów czyli menu w śródziemnomorskim, wakacyjnym klimacie.

Zapraszamy!

 22/05/2017

Warsztaty z kuchni wegańskiej i bezglutenowej

8. czerwca, o godz. 18.00,  w Studio Kulinarnym Deck_12 odbędą się warsztaty kulinarne z Romanem Kosmalskim. Podczas spotkania uczestnicy poznają tajniki kuchni wegańskiej i bezglutenowej.  Warsztaty zakończą się wspólną kolacją złożoną z dań przygotowanych podczas spotkania.

Dania, które uczestnicy przygotują podczas kolacji:

Chłodnik z awokado i ogórka

Wegańska sałatka Cezar

Curry z warzywami i orzechami nerkowca

Wegańskie brownie czekoladowe

Cena: 159 PLN/os.
Rezerwacje: k.kraul@mlynska12.pl

 22/05/2017

 W tym tygodniu w The Time...

Menu lunchowe w The Time: 22.05-26.05

15/05/2017

W tym tygodniu w The Time...  

Menu lunchowe w The Time: 15.05-19.05

08/05/2017

Sezon na szparagi w The Time

W The Time trwa sezon na szparagi! Zapraszamy na specjalne menu.

Przystawka
Szparagi/ palone masło/ żółtko/ chleb
22 PLN

Zupa
Krem/ szparagi/ piana truflowa
17PLN

Sałatka
Szparagi/ groszek/ ser kozi/ rukola
34 PLN

Danie główne
Risotto/ sandacz/ szparagi
45 PLN

Deser
Creme brulee/ szparagi/ sorbet cytrynowy
18 PLN

08/05/2017

W tym tygodniu w The Time...  

Menu lunchowe w The Time: 08.05-12.05

04/05/2017

Kulinarnie przez Nowy Świat - kolacja degustacyjna

26. maja w Studio Kulinarnym Deck_12 na oczach Gości gotować będą: Roman Kosmalski i Dariusz Spychała - Szef Kuchni Restauracji Gusto Food & Wine. Motywem przewodnim kolacji będą kraje Nowego Świata. W cenie selekcja win.

Dla pierwszych czterech osób niższa cena 159 PLN/os.
Rezerwacje: n.kwiatek@mlynska12.pl

MENU

Amouse bouche

Przystawka
Krokodyl / chilli / kolendra / crème fraiche

Zupa
Bulion wołowy / kukurydza / nowalijki / nowozelandzka jagnięcina

Ryba
Miecznik / przegrzebek / emulsja cytrynowa / marynaty

Mięso
Wołowina / chimchiurri / krewetka / maniok jadalny

Deser
Owoce z całego świata / kruche ciasto / czekolada / kakao

Petit four

24/04/2017

W tym tygodniu w The Time... 

Menu lunchowe w The Time: 24.04 - 28.04

13/04/2017

 Życzenia Wielkanocne

Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych chcielibyśmy złożyć Państwu najserdeczniejsze życzenia. Niech ten czas pozwoli odpocząć od codziennego pośpiechu.

10/04/2017

W tym tygodniu w The Time...

Menu lunchowe w The Time: 10.04-14.04

  03/04/2017

 W tym tygodniu w The Time...

Menu lunchowe w The Time: 03.04 - 07.04

27/03/2017

Festiwal Mozzarelli

1. kwietnia w The Time ogłaszamy Festiwal Mozzarelli. Szef Kuchni przygotował specjalne menu uwzględniające dania z tym włoskim przysmakiem. Zapraszamy!

 27/03/2017

 W tym tygodniu w The Time...

Menu lunchowe w The Time: 27.03-31.03

21/03/2017

Deck_12 & Friends - Sergiusz Hieronimczak

DECK_12 & FRIENDS to cykl kolacji, podczas których w formule livecooking gotują dla Państwa Roman Kosmalski oraz jego Goście - Szefowie Kuchni topowych poznańskich restauracji.

Tym razem w roli głównej - Sergiusz Hieronimczak, a temat przewodni kolacji "Wielkopolska bez tajemnic"

Zapraszamy!

Rezerwacje: n.kwiatek@mlynska12.pl

20/03/2017

Rudny gra Pohla - koncert fortepianowy

1. kwietnia o godzinie 19.00 na dziedzińcu Młyńska12 odbędzie się koncert fortepianowy Grzegorza Rudnego, który zagra kompozycje Łukasza Pohla. Wstęp wolny. Zapraszamy!

20/03/2017

 W tym tygodniu w The Time...

Menu lunchowe w The Time: 20.03-24.03

15/03/2017

 Gout de France/ Good France w The Time

Dołączyliśmy do akcji Gout de France/ Good France organizowanej z inicjatywy francuskiego Ministerstwa Spraw Zagranicznych i Rozwoju Międzynarodowego oraz znanego na całym świecie francuskiego Szefa Kuchni Alaina Ducasse'a. 21. marca o godz. 19 w restauracji The Time będziemy obchodzić wielkie święto francuskiej gastronomii i odkrywać smaki Francji. Szef Kuchni Mateusz Mikuła przygotował na tę okazję specjalne menu inspirowane francuską sztuką kulinarną.
Bon appétit!

Cena: 139 PLN/os.
Rezerwacje: n.kwiatek@mlynska12.pl

08/03/2017

Specjalna oferta śniadaniowa

Do końca kwietnia każdy zestaw śniadaniowy z kawą w cenie 9,90 PLN. Oferta obowiązuje od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-12.00. The Time zaprasza!

06/03/2017

Degustacja win i tapasów z Portugalii

Jak co miesiąc, w piątek, 10 marca, odbędzie się degustacja win i tapasów w Ground Winery. Tym razem nasz Zespół zabierze Państwa w podróż po winiarskich regionach Portugalii. Cena: 128 PLN/os.

06/03/2017

W tym tygodniu w The Time...

Menu lunchowe w The Time: 06.03-10.03

 01/03/2017

 Dzień Kobiet w Młyńska12

Dzień Kobiet w Młyńska12 to wieczór obfitujący w to, co Kobiety lubią najbardziej. Pogadanka o zdrowym żywieniu prowadzona przez Anię Zientalską - Ż(r)yj zdrowo, strefa SPA zaaranżowana przez Regeneracja Miejskie SPA, konsultacje z wizażystką - Natalią Stępą oraz pokaz live cooking. A wszystko to w towarzystwie tapasów oraz specjalnie wyselekcjonowanego na tę okazję wina.

27/02/2017

Degustacja win i tapasów

Serdecznie zapraszamy na degustację win i tapasów z Gośćmi z winnic Delicato i Seifried.

27/02/2017

W tym tygodniu w The Time

Menu lunchowe w The Time: 27.02 - 03.02

20/02/2017

W tym tygodniu w The Time

Menu lunchowe w The Time: 20.02 - 24.02

13/02/2017

W tym tygodniu w The Time

Menu lunchowe w The Time: 13.02 - 17.02

13/02/2017

Skrei w The Time

W The Time i naszych pozostałych restauracjach można spróbować dań ze Skreiem. Norweski Dorsz Zimowy Skrei migruje wzdłuż wybrzeża Morza Barentsa, na dalekiej północy Norwegii, przemierzając dystans ok. 1000 kilometrów. Podróż, jaką pokonuje sprawia, że jest tak niepowtarzalny. Dzięki dużej ilości ruchu, zróżnicowanemu i zdrowemu pożywieniu, mięso Skreia jest zwarte, sprężyste i bogate w składniki odżywcze. Zapraszamy!

07/02/2017

Nowe menu w The Time

Od dziś w restauracji The Time obowiązuje nowa karta menu, pełna nowych znakomitych smaków. Serdecznie zapraszamy!

06/02/2017

 W tym tygodniu w The Time

Menu lunchowe w The Time: 06.02 - 10.02

03/02/2017

WALENTYNKI W THE TIME

Na tę wyjątkową okazję Szef Kuchni przygotował specjalne menu walentynkowe. Motywem przewodnim skróconej karty menu, obowiązującej tego dnia, będzie "gra w czerwone".

Rezerwacja: restauracja@thetimepoznan.pl 

 31/01/2017

Koncert zimowy Muzyka Mistrzów połączony z degustacją win i tapasów

24 lutego na dziedzińcu Młyńska12 odbędzie się Koncert Zimowy "Muzyka Mistrzów" w wykonaniu kwartetu smyczkowego Diverso String Quartet, połączony z degustacją win i tapasów.

Zapraszamy!

Rezerwacje: restauracja@thetimepoznan.pl

 30/01/2017

 W tym tygodniu w The Time

Menu lunchowe w The Time: 30.01 - 03.02

 24/01/17

DECK_12 & FRIENDS

DECK_12 & FRIENDS to cykl kolacji, podczas których w formule livecooking gotują dla Państwa Roman Kosmalski oraz jego Goście - Szefowie Kuchni topowych poznańskich restauracji. 


Tym razem w roli głównej - Dawid Łagowski z kolacją "Dziczyzna z naszych lasów".

Zapraszamy!

Rezerwacje: n.kwiatek@mlynska12.pl

 Deck_12 & FRIENDS

Kolacja z cyklu Deck_12 & FRIENDS.


Gotują dla Państwa Roman Kosmalski oraz jego Goście - Szefowie Kuchni topowych poznańskich restauracji. 
Tym razem w roli głównej - Dawid Łagowski!

Zapraszamy!

Rezerwacje: n.kwiatek@mlynska12.pl

 23/01/17

 Niedzielna Strefa Dziecka

W najbliższych tygodniach w Niedzielnej Strefie Dziecka:


29.01 - Dekorowanie muffinek.

5.02 - Kanapki nie muszą być nudne!

12.02 - Laurka na Walentynki <3

19.02 - Konkurs plastyczny - WYMARZONY TORT! (zwycięzca otrzyma voucher dla rodziców na deser w restauracji The Time)

26.02 - Karnawałowe malowanie buziek.

Do zobaczenia Maluchy!

23/01/17

W tym tygodniu w The Time...


Menu lunchowe w The Time: 23.01 - 27.01

20/01/17

Menu truflowe w The Time

Zapraszamy na menu z truflami do The Time

16/01/17

W TYM TYGODNIU W THE TIME...

Menu lunchowe w The Time: 16.01 - 20.01

 15/01/17

 Otwarcie Studia Kulinarnego Deck__12

Studio Kulinarne Deck__12 zostało oficjalnie otwarte! Piątkowa kolacja degustacyjna w SK Deck__12 była wieczorem inaugurującym funkcjonowanie miejsca, stworzonego z myślą o prawdziwych miłośnikach sztuki gotowania. Od teraz, to właśnie w tym miejscu, swoje umiejętności doskonalić mogą zarówno profesjonaliści, jak i amatorzy. Jednocześnie SK Deck__12 okazuje się być doskonałą alternatywą dla tradycyjnych form przyjęć biznesowych i okolicznościowych. Zachęcamy do odwiedzania!

  09/01/17

W TYM TYGODNIU W THE TIME...

Menu lunchowe w The Time: 09.01 - 13.01

 02/01/17

 W tym tygodniu w The Time...

Menu lunchowe w The Time: 02.01 - 05.01

20/12/16

 Ground Winery - degustacje

Przez najbliższe miesiące, w Ground Winery będziecie mieli Państwo okazję cieszyć się degustacjami win i tapasów z różnych zakątków Europy i świata, przygotowanymi przez Zespół restauracji The Time Concept by Mielżyński.

19/10/16 

OTWARCIE M12

 12/10/16

POZNAŃSCY KUCHARZE RAZEM W THE TIME

Poznańscy Kucharze Razem to inicjatywa, która doczekała się kolejnej już edycji. Szefowie Kuchni topowych poznańskich restauracji spotkali się po raz piąty, aby wspólnie wyserwować swoim Gościom kilkudaniowe menu degustacyjne. Tym razem, gospodarzem wieczoru pod hasłem „Świadek czasu – zwiastun przyszłości”, była restauracja The Time, znajdująca się we wnętrzach Młyńska12. Jednocześnie, był to trzeci z etapów inauguracji funkcjonowania kamienicy. Funkcję Executive Chef The Time pełni Roman Kosmalski, natomiast o dobór win zadbał, jak zawsze w The Time, Concept by Mielżyński.

 28/11/16

W TYM TYGODNIU W THE TIME…

Menu lunchowe w The Time: 28.11 – 2.12

 14/11/16

 W TYM TYGODNIU W THE TIME…

Menu lunchowe w The Time: 14.11 – 18.11

 08/11/16

 Listopadowe Menu z gęsiną w The Time

Zapraszamy na listopadowe Menu z gęsiną w The Time:

Przystawka

Podwędzana pierś z gęsi/ mus jabłkowy/ czerwona kapusta/ skorzonera
32 pln

Zupa 


Zupa d’orzo/ grzyby/ kasza pęczak
17pln

Danie główne

Risotto/ płatki gęsi/ warzywa/ boczniak/ chrupiący parmezan
46pln

Gołąbek/ kapusta włoska/ gęś/ gnocchi/ sos z rozmarynem
48pln

Deser

Ciastko sablé/ mak/ lukier cytrynowy/ suszone owoce
16pln

Menu dostępne będzie od 11 – 30 listopada

 28/10/16

  Andrzejki w Młyńska12

MENU ANDRZEJKOWE

PRZYSTAWKA: tatar z troci/ majonez oliwkowy/ emulsja z limonki

ZUPA: krem z pieczonej dyni/ mleko kokosowe/ ryż/ olej z pestek dyni

DANIE GŁÓWNE: polędwica z dorsza/ marchewka/ soczewica/ sos beurre blanc/ antrykot wołowy/ ciasto francuskie/ pieczarki/ demi glace/ szalotka

DESER: krówka – The Time

Po kolacji serwujemy zimne przekąski

REZERWACJE: tel. 606 430 980 | n.kwiatek@mlynska12.pl

 18/10/16

 Roman Kosmalski and Friends – kolacja przygotowana wspólnie

22 października w restauracji The Time odbędzie się kolacja degustacyjna przygotowana przez Romana Kosmalskiego (Executive Chef) oraz Szefów Kuchni restauracji Gusto Food & Wine – Dariusza Spychałę, The Time – Mateusza Mikułę oraz NOON – Łukasza Tomaszewskiego. Wydarzenie to będzie pierwszym, w którym kucharze rodziny marek Ilonn połączą swoje kulinarne siły. Smacznego!

Rezerwacja: n.kwiatek@mlynska12.pl | tel. 606 430 980

 29/09/16

 Wielkie Otwarcie Młyńska12

Młyńska12 oficjalnie otwarta!

W ubiegły weekend – 23 oraz 24 września miejsce miały dwa wydarzenia, na które czekaliśmy wiele miesięcy. W piątek kolacja dla mediów, w sobotę – Wielkie Otwarcie obiektu. Pragniemy gorąco podziękować nie tylko osobom, które towarzyszyły nam i wraz z nami świętowały, ale również tym, które pomogły nam uświetnić wydarzenie: Jacek Szwaj wraz z zespołem, Mateusz Chłystun, Magdalena Sztencel, pan Robert Mielżyński oraz pani Maria Kurczewska.

Tym samym, mamy ogromną przyjemność zaprosić Państwa do odwiedzenia nie tylko Młyńska12, ale i znajdujących się w jej wnętrzach restauracji The Time, Concept by Mielżyński oraz Whisky Bar & Cigar Room.

Dziękujemy!

 18/08/16

 Pierwsi Rezydencji już w M12

Oficjalne otwarcie Młyńska12 planowane jest na ostatnie tygodnie sierpnia. Jednak zanim zaprosimy do wnętrz wszystkich Gości, chcemy, aby w swoich biurach zadomowili się ich Rezydenci. W ostatnim tygodniu na najwyższą kondygnację Młyńska12 wprowadzili się pierwsi Najemcy. Trwa aranżacja przestrzeni openspace, instalowanie mebli, przywieszanie tablic informacyjnych. Ruszamy pełną parą!

 22/11/16

 W tym tygodniu w The Time

Menu lunchowe w The Time: 21.11 – 25.11

24/02/16

MŁYŃSKA12 – RODZI SIĘ LEGENDA.

Ostatnie lata były dla nas okresem wytężonej pracy. Odtworzenie pierwowzorów planów architektonicznych, stworzenie nowej wizji rodzącego się obiektu, zaprojektowanie i wykonanie wnętrz oraz przede wszystkim, utrzymanie wiary w to, że tworzymy obiekt, który na stałe zapisze się w historii Poznania- to wszystko już za nami. Bowiem dobrnęliśmy do momentu, w którym mamy zaszczyt poinformować przyszłych Rezydentów oraz Gości Młyńska12 o tym, że prace toczące się w kamienicy dobiegają końca. Już w czerwcu, będziecie mieli Państwo okazję na własne skórzej poczuć wyjątkową atmosferę panującą w tym miejscu. Zachęcamy do śledzenia publikowanych przez nas Aktualności.

koperta