EN
Newsletter
Nasze obiekty
Wstęp
wolny
2021-04-26, 2021-04-27, 2021-04-28, 2021-04-29, 2021-04-30
12:00 - 16:00/ The Time
LUNCH MENU W THE TIME
W poniedziałek 19 kwietnia uruchamiamy kuchnię The Time i zapraszamy na wyjątkowe menu lunchowe! Propozycja Executive Chefa Tomasza Olewskiego to kompilacja lekkości, dobrego smaku i sezonowości z elementami fine diningu.
To będzie pierwszy krok do pełnego otwarcia restauracji, które planujemy na maj. Powrót The Time wiąże się też z odświeżeniem karty i wizerunku. Nowa odsłona to kierunek grill & wine w absolutnie nowoczesnym stylu.
Więcej szczegółów już wkrótce!
Lunche będziemy serwować od poniedziałku do piątku,w godzinach 12:00 – 16:00.
Co tydzień nowa oferta!
ZESTAW DWUDANIOWY 35 ZŁ
DANIE GŁÓWNE 26 ZŁ
PRZYSTAWKA +ZUPA 16 ZŁ

MENU 26-30.04
Przystawki:
Tradycyjny tatar wołowy  na emulsji z żółtka i musztardy dijon GF/LF
Boczniak w tempurze z orientalnym sosem majonezowym WEGE/LF  
Zupy:
Pomidorowa zupa jarzynowa z oliwą cytrynową  /GF/ WEGAN /LF
Krem ziemniaczany z wędzonym boczkiem, porem i świeżym tymiankiem GF   
Dania główne:
Sałata baby rzymska z kurczakiem w panco, świeżymi warzywami i dressingiem jogurtowym (OPCJA WEGE)
Miruna, szczypiorkowe puree ziemniaczane,  gotowana rzodkiewka ,marchew oraz  marynowana czerwona cebula
Makaron ryżowy z w orientalnym sosie z warzywami i prażonymi orzechami  GF/LF/WEGE (OPCJA WEGAN)      
    
Zapraszamy do rezerwacji stolików!
restauracja@thetimepoznań.pl, 606 431 689  





Rezerwuj