EN
Newsletter
Nasze obiekty
2020-08-13
20:00/ The Time
Pyra i Wino.
Pyra w wersji fine dining tylko w restauracji The Time i tylko podczas Ogólnopolskiego Festiwalu Dobrego Smaku.  Regionalne bogactwo i pielęgnowanie tradycji to jedne z naszych wartości, a festiwal jest idealną okazją by się w tych obszarach rozgościć i pobawić konwencją. Stąd przewrotny pomysł szefa kuchni Mikołaja Szmyta na wykwintną kolację z pyrą, którą Państwa na pewno zaskoczymy. Zapraszamy na pięciodaniowe menu składające się z  amuse-bouche, przystawki, dwóch dań głównych i deseru. Każda pozycja będzie przyrządzona na bazie poznańskiej pyry, nawet deser! Szczegóły menu zdradzimy wkrótce, na ten moment tylko słów kilka właśnie o deserze, będzie to bambrzok w wersji na słodko z suszonymi owocami w karmelu i pianą z wędzonych malin. Całość kolacji jak zawsze dopełni mistrzowski wine pairing, który przygotował Ms-Sommelier. Reszta na tę chwilę pozostaje niespodzianką :) 
#staytuned  
Czwartek 13 sierpnia
20:00
Restauracja The Time
Bilety 150 pln/ os.



Rezerwuj