EN
Newsletter
Nasze obiekty
codziennie
The Time
FINE DINING WEEK RESTAURACJA THE TIME
Dołączyliśmy do festiwalu FineDiningWeek®, który rozpoczyna się już 3 lipca! Skomponowaliśmy dwa mistrzowskie menu - mięsne i wege . Rezerwuj festiwalowe, pięciodaniowe menu z koktajlem i amuse bouche za jedyne 179 pln!
menu wege 
Wędzony pstrąg z Zielenicy z ikrą, kiszonymi warzywami, śmietaną i olejem porowym
Pasztet warzywny na maślanej grzance z karmelizowaną czerwoną cebulą, sałatą i winegretem musztardowym
Halibut z edamame, mini brokułem, kaszą bulgur i sosem Beurre Blanc
Stek z selera z boczniakiem, burakiem, szpinakiem, purée ziemniaczanym i Demi Glace
Mini beza z mascarpone i truskawkami
menu mięsne
Wędzony pstrąg z Zielenicy z ikrą, kiszonymi warzywami, śmietaną i olejem porowym
Pasztet z dziczyzny na maślanej grzance z karmelizowaną czerwoną cebulą, sałatą i winegretem musztardowym
Halibut z edamame, mini brokułem, kaszą bulgur i sosem Beurre Blanc
Kaczka z boczniakiem, burakiem, szpinakiem, purée ziemniaczanym i Demi Glace
Mini beza z mascarpone i truskawkami

Do zobaczenia!


Rezerwuj