EN
Newsletter
Nasze obiekty
2021-11-25
19:00/ Kuchnia i Wino
Kolacje Czwartkowe. Pumpkin Dinner.
Dania na bazie dyni w nieoczywistych wariacjach Szefa Tomasza Olewskiego z wybitnym wine pairingiem, zapraszamy do Kuchnia i Wino!


Przystawka:

Wędzony jesiotr na placku dyniowym z orzechami i pieczarkowym demi glace
Wino: Weingut Durnberg Gruner Vetliner   
Zupa:
Krem z dyni z chorizo z grzankami porowymi
Wino: Boeckel Pinot Blanc   
Danie główne:
Kaczka na kaszy pęczak z szałwią, dynią i rodzynkami w Brendy oraz glazurowana dynia w porto
Wino: Herdade Rocim Alicante Boushet   
Deser: Tarta dyniowa z syropem klonowym i lodami cynamonowymi
Wino: Winnica Mierzęcin Solaris        


cena: 175 pln/os.
rezerwacje: kuchniaiwino@mlynska12.pl  




Rezerwuj