EN
Newsletter
Nasze obiekty
2019-12-31
20:00/ The Time
Sylwester 2019/ New Year's Eve!
NEW YEAR’S EVE - Sounds of Glamour!

THE BEGINNING 20:00

🎆 WELCOME DRINK FOR EVERYONE
🎆 DJ Matthew Clarck
🎆 ART SHOW
🎆 MAGNIFIC MENU
🎆 OPEN BAR  
🎆 TABLE FOR YOU

early birds price
/until end of November/
499 PLN

regular price
599 PLN

THE BEST PARTY IN TOWN!


Menu:
Zupa:
Bulion z gołębia/ ravioli/ nadzienie z borowika
Krem z topinamburu/ orzechy włoskie
Danie główne:
Kurczak kukurydziany w cytrynie/ sos tymiankowo lawendowy
Policzki wieprzowe/ ciemny sos piwny
Rostbef wołowy sv/ karmelizowane grzyby
Zębacz zapieczony/ kruszonka ziołowa
Pierogi z pstrągiem alpejskim/ sos rakowy
Gołąbki z soczewicą/ warzywa/ borowiki
Makaron udon/ sos ostrygowy/ warzywa/ imbir
Dodatki:
Grillowane ziemniaki z papryką, cukinią i bakłażanem
Ryż z mlekiem kokosowym i kolendrą
Batat i warzywa okopowe w emulsji cytrynowo musztardowej
Fasolka szparagowa z prażonym sezamem
Bufet sałat, świeże warzywa, pikle, sosy, oliwy
Deser:
Sernik na zimno z owocową galaretką
Ciasto marchewkowe z musem z mascarpone i pomarańczą
Panna cotta z mango i smoczym owocem
Creme brulee z sosem malinowym
Mini ptysie z kremem z hibiskusa
Tort noworoczny z ganache czekoladowym i wiśniami
Przekąski zimne w bufecie:
Panna cotta pomidorowa z emulsją truflową
Pate z kaczych wątróbek i fois gras z konfiturą z żurawiny
Croquetas z szynką dojrzewającą i musem porowym
Ceviche z ryb morskich i marynowanym fenkułem
Selekcja serów i wędlin z Europy z włoskimi antipasti
Sałatka nicejska z tuńczykiem, anchois i oliwkami
Przekąski staropolskie w stole ok 23:00:
Tatar wołowy z piklami i lubczykiem
Pasztet z dziczyzny z konfiturą z porzeczki
Śledzik w śmietanie i gorczycy
Ser kozi z marynowaną gruszką
W nocy:
Żurek staropolski z ziemniakami i pulpecikami z białej kiełbasy

👉 Młyńska12 🔥

🔝🔝🔝🔝  





  contact – j.cyraniak@mlynska12.pl

Rezerwuj