
2019-12-31
pokaż wszystkie terminy
20:00/ The Time
Sylwester 2019/ New Year's Eve!
NEW YEAR’S EVE - Sounds of Glamour!
THE BEGINNING 20:00
🎆 WELCOME DRINK FOR EVERYONE
🎆 DJ Matthew Clarck
🎆 ART SHOW
🎆 MAGNIFIC MENU
🎆 OPEN BAR
🎆 TABLE FOR YOU
early birds price
/until end of November/
499 PLN
regular price
599 PLN
THE BEST PARTY IN TOWN!
Menu:
Zupa: Bulion z gołębia/ ravioli/ nadzienie z borowikaKrem z topinamburu/ orzechy włoskie
Danie główne:Kurczak kukurydziany w cytrynie/ sos tymiankowo lawendowyPoliczki wieprzowe/ ciemny sos piwnyRostbef wołowy sv/ karmelizowane grzybyZębacz zapieczony/ kruszonka ziołowaPierogi z pstrągiem alpejskim/ sos rakowyGołąbki z soczewicą/ warzywa/ borowikiMakaron udon/ sos ostrygowy/ warzywa/ imbir
Dodatki:Grillowane ziemniaki z papryką, cukinią i bakłażanemRyż z mlekiem kokosowym i kolendrąBatat i warzywa okopowe w emulsji cytrynowo musztardowej Fasolka szparagowa z prażonym sezamemBufet sałat, świeże warzywa, pikle, sosy, oliwy
Deser:Sernik na zimno z owocową galaretkąCiasto marchewkowe z musem z mascarpone i pomarańcząPanna cotta z mango i smoczym owocemCreme brulee z sosem malinowymMini ptysie z kremem z hibiskusaTort noworoczny z ganache czekoladowym i wiśniami
Przekąski zimne w bufecie:Panna cotta pomidorowa z emulsją truflowąPate z kaczych wątróbek i fois gras z konfiturą z żurawinyCroquetas z szynką dojrzewającą i musem porowym Ceviche z ryb morskich i marynowanym fenkułemSelekcja serów i wędlin z Europy z włoskimi antipasti Sałatka nicejska z tuńczykiem, anchois i oliwkami
Przekąski staropolskie w stole ok 23:00:Tatar wołowy z piklami i lubczykiemPasztet z dziczyzny z konfiturą z porzeczkiŚledzik w śmietanie i gorczycySer kozi z marynowaną gruszką
W nocy:Żurek staropolski z ziemniakami i pulpecikami z białej kiełbasy
👉 Młyńska12 🔥
🔝🔝🔝🔝
contact – j.cyraniak@mlynska12.pl
Rezerwuj
THE BEGINNING 20:00
🎆 WELCOME DRINK FOR EVERYONE
🎆 DJ Matthew Clarck
🎆 ART SHOW
🎆 MAGNIFIC MENU
🎆 OPEN BAR
🎆 TABLE FOR YOU
early birds price
/until end of November/
499 PLN
regular price
599 PLN
THE BEST PARTY IN TOWN!
Menu:
Zupa: Bulion z gołębia/ ravioli/ nadzienie z borowikaKrem z topinamburu/ orzechy włoskie
Danie główne:Kurczak kukurydziany w cytrynie/ sos tymiankowo lawendowyPoliczki wieprzowe/ ciemny sos piwnyRostbef wołowy sv/ karmelizowane grzybyZębacz zapieczony/ kruszonka ziołowaPierogi z pstrągiem alpejskim/ sos rakowyGołąbki z soczewicą/ warzywa/ borowikiMakaron udon/ sos ostrygowy/ warzywa/ imbir
Dodatki:Grillowane ziemniaki z papryką, cukinią i bakłażanemRyż z mlekiem kokosowym i kolendrąBatat i warzywa okopowe w emulsji cytrynowo musztardowej Fasolka szparagowa z prażonym sezamemBufet sałat, świeże warzywa, pikle, sosy, oliwy
Deser:Sernik na zimno z owocową galaretkąCiasto marchewkowe z musem z mascarpone i pomarańcząPanna cotta z mango i smoczym owocemCreme brulee z sosem malinowymMini ptysie z kremem z hibiskusaTort noworoczny z ganache czekoladowym i wiśniami
Przekąski zimne w bufecie:Panna cotta pomidorowa z emulsją truflowąPate z kaczych wątróbek i fois gras z konfiturą z żurawinyCroquetas z szynką dojrzewającą i musem porowym Ceviche z ryb morskich i marynowanym fenkułemSelekcja serów i wędlin z Europy z włoskimi antipasti Sałatka nicejska z tuńczykiem, anchois i oliwkami
Przekąski staropolskie w stole ok 23:00:Tatar wołowy z piklami i lubczykiemPasztet z dziczyzny z konfiturą z porzeczkiŚledzik w śmietanie i gorczycySer kozi z marynowaną gruszką
W nocy:Żurek staropolski z ziemniakami i pulpecikami z białej kiełbasy
👉 Młyńska12 🔥
🔝🔝🔝🔝
contact – j.cyraniak@mlynska12.pl