
2023-01-28
pokaż wszystkie terminy
20:00 / Dziedziniec Młyńska12
BAL NA 100 PAR!
Zapraszamy na bal karnawałowy z przebojami Krawczyka, Wodeckiego, Rodowicz, Połomskiego czy Gąsowskiego! Kto zaśpiewa z nami "Gdzie się podziały tamte prywatki" czy "Szklaną pogodę" Lombardu?
Nasze pary, przez najlepszy bal karnawałowy 2023, poprowadzi 𝑾𝑶𝑫𝒁𝑰𝑹𝑬𝑱! Jaromir Trafankowski, aktor i solista Teatru Wielkiego w Poznaniu, porwie Państwa wężykiem po sali, a także wyśpiewa szlagiery polskiej sceny muzycznej tamtych lat. Atmosferę wspaniałej zabawy dopełni DJ Anzel!
MENU WIECZORU:
Przystawki zimne:
Gravlax z łososia z chrzanowym twarożkiem
Trufle z pieczonej kaczki w prażonych orzechach na konfiturze z cebuli
Krewetki w cieście filo z salsą pomidorową
Ubity ser kozi, gruszki w syropie i kruszonka
Sałatka z pieczonej dyni z rodzynkami i jarmużem
Golonki wieprzowe gotowane w pszenicznym piwie z dodatkiem gorczycy
Zupa:
Bouillabaisse z grzankami i serem bursztyn
Dania główne:
Kaczka pieczona w całości z jabłkami i majerankiem
Schab nadziewany bakaliami z sosem z zielonego pieprzu
Wołowina po burgundzku
Filet z łososia w sosie szafranowym z zielonym groszkiem i mulami
Gratina ziemniaczana z serem bursztyn
Pieczone w miodzie warzywa okopowe
Kalafior w chrupiącej panierce z dresingiem jogurtowym
Słodkości:
Wybór ciast i deserów z naszej cukierni!
Cena 349 pln/ os.
W cenie:
🎭 menu bufetowe
🎭 open bar - wino / wódka/ piwo/ napoje soft
🎭 pokaz kankana 💃💃💃
kontakt: restauracja@thetimepoznan.pl
Rezerwuj
Nasze pary, przez najlepszy bal karnawałowy 2023, poprowadzi 𝑾𝑶𝑫𝒁𝑰𝑹𝑬𝑱! Jaromir Trafankowski, aktor i solista Teatru Wielkiego w Poznaniu, porwie Państwa wężykiem po sali, a także wyśpiewa szlagiery polskiej sceny muzycznej tamtych lat. Atmosferę wspaniałej zabawy dopełni DJ Anzel!
MENU WIECZORU:
Przystawki zimne:
Gravlax z łososia z chrzanowym twarożkiem
Trufle z pieczonej kaczki w prażonych orzechach na konfiturze z cebuli
Krewetki w cieście filo z salsą pomidorową
Ubity ser kozi, gruszki w syropie i kruszonka
Sałatka z pieczonej dyni z rodzynkami i jarmużem
Golonki wieprzowe gotowane w pszenicznym piwie z dodatkiem gorczycy
Zupa:
Bouillabaisse z grzankami i serem bursztyn
Dania główne:
Kaczka pieczona w całości z jabłkami i majerankiem
Schab nadziewany bakaliami z sosem z zielonego pieprzu
Wołowina po burgundzku
Filet z łososia w sosie szafranowym z zielonym groszkiem i mulami
Gratina ziemniaczana z serem bursztyn
Pieczone w miodzie warzywa okopowe
Kalafior w chrupiącej panierce z dresingiem jogurtowym
Słodkości:
Wybór ciast i deserów z naszej cukierni!
Cena 349 pln/ os.
W cenie:
🎭 menu bufetowe
🎭 open bar - wino / wódka/ piwo/ napoje soft
🎭 pokaz kankana 💃💃💃
kontakt: restauracja@thetimepoznan.pl