
2025-10-29
pokaż wszystkie terminy
19:00 / The Time
Chef’s Table: Dawid Łagowski x Emiliano Di Renzo
Zapraszamy na wyjątkowy wieczór w The Time, kolację degustacyjną z omówieniem, podczas której Szef Kuchni Dawid Łagowski oraz Emiliano Di Renzo Market Manager, Mixology Channel Manager i ekspert winiarski z tytułem DipWSET, wspólnie poprowadzą Gości przez świat smaków i aromatów.
Podczas kolacji Szef opowie o kompozycjach dań i kulinarnych inspiracjach, a Emiliano przedstawi historię i charakter win dobranych do każdego z nich. To spotkanie, w którym jedzenie i wino tworzą spójną opowieść, lekkie, inspirujące i pełne pasji.
MENU WIECZORU:
Amuse-Bouche
Wątróbka z królika / czekolada / orzech / owoce leśne
Przystawka I
Wędzony jesiotr / blin drożdżowy / regionalna śmietana / kawior z jesiotra
Przystawka II
Pâté z foie gras / owoce leśne / koniak / brioche
Danie I
Tuńczyk / dorsz / nori / zielony sos / piklowany burak / cukinia / mus z dyni
Danie II
Perliczka / burak / purée truflowe / grillowana sałata rzymska / sos demi-glace / smardze
Deser
Czekolada / wiśnie / crunch / owoce leśne / brandy
Cena: 269 zł / os.
W cenie 6 daniowe menu oraz pairing wina.
Ilość miejsc ograniczona.
Środa 29.10 / 19:00 / Restauracja The Time
Rezerwacje przyjmujemy mailowo i telefonicznie:
+48 606 431 689
restauracja@thetimepoznan.pl
Rezerwuj
MENU WIECZORU:
Amuse-Bouche
Wątróbka z królika / czekolada / orzech / owoce leśne
Przystawka I
Wędzony jesiotr / blin drożdżowy / regionalna śmietana / kawior z jesiotra
Przystawka II
Pâté z foie gras / owoce leśne / koniak / brioche
Danie I
Tuńczyk / dorsz / nori / zielony sos / piklowany burak / cukinia / mus z dyni
Danie II
Perliczka / burak / purée truflowe / grillowana sałata rzymska / sos demi-glace / smardze
Deser
Czekolada / wiśnie / crunch / owoce leśne / brandy
Cena: 269 zł / os.
W cenie 6 daniowe menu oraz pairing wina.
Ilość miejsc ograniczona.
Środa 29.10 / 19:00 / Restauracja The Time
Rezerwacje przyjmujemy mailowo i telefonicznie:
+48 606 431 689
restauracja@thetimepoznan.pl