EN
Newsletter
Nasze obiekty
2021-05-27
19:00/ Kuchnia&Wino
Kolacje Czwartkowe. Wiosenne Kompilacje Vol. 3
Z radością zapraszamy na trzecie spotkanie z naszym ulubionym wiosennym warzywem. Szaparagi w totalnie nowej odłonie zaprezentuje duet Tomasz Olewski Executive Chef i Krystian Blejder Sommelier.
MENU:
Przystawka: Terrina z białych szparagów z zielonym szparagiem w popiele, majonezem z dymki i truflową grzanką.
Zupa: Zupa szparagowa z koperkiem, czarnuszką i paloną młodą marchwią.
Danie Główne: Halibut ze smażonymi szparagami i espumą z młodego ziemniaka.
Deser: Sernik szparagowy z białą czekoladą i mango. 

👌👌👌😊😊😊
Do zobaczenia!
Kuchnia i Wino
27.05
19:00
Cena 175 pln/ os.
rezerwacje: kuchniaiwino@mlynska12.pl




Rezerwuj