EN
Newsletter
Nasze obiekty
Kuchnia i Wino
LIVE COOKING Z SZEFEM DAWIDEM ŁAGOWSKIM W RAMACH DOŚWIADCZENIA SPECJALNEGO RESTAURANT WEEK!
Live cooking w Kuchnia i Wino! Szef Kuchni, na Waszych oczach, przygotuje dania na tę wyjątkową kolację w pięknej przestrzeni. Trzy terminy wydarzenia do wyboru:
środa 16 października – menu mięsne
środa 30 października – menu wegańskie
środa 13 listopada – menu mięsne  
Menu mięsne (16 października i 13 listopada)
1. Tatar z gęsi z klasycznymi dodatkami, majonez lubczykowy
2. Orientalna zupa z wołowiną.
3. Comber z daniela, truflowe purée ziemniaczane, mini brokuł, boczniak mikołajkowy, sos pieprzowy.  
Menu wegańskie (30 października)
1. Tatar z buraka, orzech, kozi ser, natka pietruszki.
2. Krem z dyni, chilli, imbir.
3. Kalafior w panko, mus z kalafiora, rodzynki, olej smakowy  
Zapraszamy!
___________________________________________________
Chcesz zorganizować pokaz live cooking bądź warsztaty kulinarne dla przyjaciół lub w ramach spotkania firmowego?
Napisz do nas!  kuchniaiwino@mlynska12.pl
Koszt warsztatów to 500 zł / os. Czas trwania: 3-4 godziny, spotkanie obejmuje zrobienie kilku dań, do dyspozycji Gości jest sprzęt kuchenny i fartuchy :) W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy i opieka szefa kuchni. Spotkanie każdorazowo kończy się degustacją wspólnie zjedzonych dań przy kieliszku wina!
Atmosfera jest niepowtarzalna, potwierdzają to entuzjastyczne opinie Gości, którzy już mieli okazję spędzić z nami czas na wspólnym gotowaniu.


Rezerwuj