
codziennie
Restauracja The Time
Smaki Sezonu Szefa Dawida Łagowskiego! Polskie grzyby.
Smak lasu na talerzu. W The Time celebrujemy jesień w najczystszej, aromatycznej formie, grzyby, dynia, trufle i ciepłe, otulające smaki.
Odkryj wyjątkowe Menu Grzybowe Szefa Dawida Łagowskiego!
Podgrzybek w sosie maślano-winnym, parmezan, młody szpinak, pietruszka, rzemieślnicze pieczywo 49 zł
Bay bolete mushrooms in butter-wine sauce, parmesan, young spinach, parsley, artisan bread
Rozgrzewający krem dyniowy z imbirem, pestkami dyni i oliwą smakową 35 zł
Warming pumpkin cream soup with ginger, pumpkin seeds and flavored olive oil
Tagliatelle z borowikami i podgrzybkami w sosie śmietanowym z pastą truflową, czosnkiem i serem pecorino 79 zł
Tagliatelle with porcini and bay bolete mushrooms in creamy truffle sauce, garlic and pecorino cheese
Polędwica wołowa 180 g, smażona sałata rzymska, sos borowikowy z tymiankiem, ziemniaki purée 159 zł
Beef tenderloin 180 g, sautéed romaine lettuce, porcini-thyme sauce, mashed potatoes
Crumble śliwkowe z kruszonką i lodami waniliowymi 39 zł
Plum crumble with streusel and vanilla ice cream
Rezerwuj stolik: mailto:restauracja@thetimepoznan.pl, +48 606 431 689
#TheTime #MichelinGuide #Młyńska12 #MenuGrzybowe #DawidŁagowski #FineDining #Poznań #TasteOfAutumn #MushroomSeason #PolishCuisine #FoodExperience #AutumnFlavors
Odkryj wyjątkowe Menu Grzybowe Szefa Dawida Łagowskiego!
Podgrzybek w sosie maślano-winnym, parmezan, młody szpinak, pietruszka, rzemieślnicze pieczywo 49 zł
Bay bolete mushrooms in butter-wine sauce, parmesan, young spinach, parsley, artisan bread
Rozgrzewający krem dyniowy z imbirem, pestkami dyni i oliwą smakową 35 zł
Warming pumpkin cream soup with ginger, pumpkin seeds and flavored olive oil
Tagliatelle z borowikami i podgrzybkami w sosie śmietanowym z pastą truflową, czosnkiem i serem pecorino 79 zł
Tagliatelle with porcini and bay bolete mushrooms in creamy truffle sauce, garlic and pecorino cheese
Polędwica wołowa 180 g, smażona sałata rzymska, sos borowikowy z tymiankiem, ziemniaki purée 159 zł
Beef tenderloin 180 g, sautéed romaine lettuce, porcini-thyme sauce, mashed potatoes
Crumble śliwkowe z kruszonką i lodami waniliowymi 39 zł
Plum crumble with streusel and vanilla ice cream
Rezerwuj stolik: mailto:restauracja@thetimepoznan.pl, +48 606 431 689
#TheTime #MichelinGuide #Młyńska12 #MenuGrzybowe #DawidŁagowski #FineDining #Poznań #TasteOfAutumn #MushroomSeason #PolishCuisine #FoodExperience #AutumnFlavors