EN
Newsletter
Nasze obiekty
17:00 - 23:00 / The Time
Start Sezonu na Gęsinę Live Cooking w The Time!
Zapraszamy na oficjalną inaugurację menu z gęsiną, przygotowaną przez Szefa Kuchni Dawida Łagowskiego. Gości powitamy tradycyjnym grzańcem,  a dodatkową atrakcją wieczoru będzie live cooking i poczęstunek od Szefa z kulinarną niespodzianką.

MENU
Pajda chleba / konfitowane żołądki gęsie / karmelizowana cebula / boczniak / majonez smakowy 49 zł
Krupnik na gęsinie / żołądki / kasza / majeranek 39 zł
Wolno pieczone udko z gęsi / modra kapusta z boczkiem / kopytka / gruszka / burak / demi-glace 99 zł
Rogal z Pracowni Młyńska12 19 zł  

Dla miłośników tradycji możliwość wcześniejszego zamówienia faszerowanej gęsi serwowanej w całości, z klasycznymi wielkopolskimi dodatkami (modra kapusta, kopytka, pyzy, buraki, sos pieczeniowy).  Porcja dla 5 osób 690 zł
Uwaga: cała gęś wymaga wcześniejszego zgłoszenia i opłacenia. 
W tym dniu serwujemy również nasze menu à la carte.  
To będzie wieczór pełen aromatów, smaków i wyjątkowej atmosfery.
Piątek, 7 listopada, Restauracja The Time.
Rezerwacje:
restauracja@thetimepoznan.pl | +48 606 431 689
Spotkajmy się przy stole!