EN
Newsletter
Nasze obiekty
20:00 - 02:00 / Twelve Cocktails
Tak smakuje lato!
Twelve Cocktails zaprasza! Cykl spotkań z orzeźwiającymi smakami najlepszych marek alkoholowych na dachu kamienicy!

𝟓 𝐋𝐈𝐏𝐂𝐀 /  Hasztag Jack Daniels Night!
Dla pierwszych Gości, którzy dotrą do nas w piątek 5 lipca i wrzucą na insta zdjęcie z oznaczeniem miejsca @twele_cocktails_co, mamy w prezencie super koktajle na dobry początek wieczoru - Jack Daniels Apple&Tonic  & Jack Daniels Honey&Lemoniada

𝟐𝟎 𝐋𝐈𝐏𝐂𝐀 / Lord of Taste Night! / Bar Guest Rafał Zawierucha / Welcome drink dla każdego Gościa
COCKTAILS MENU 
RHUHABARB 75 48 pln
Fords Gin/ syrop rabarbar/ sok z cytryny/ wino musujące  
FORDS GIMLET 48 pln
Fords Gin/ sok z cytryny/ syrop z trzciny cukrowej/ espuma na bazie syropu z poziomki  
ELDERFLOWERR FIZZ 43 pln
Fords Gin/ sok z cytryny/syrop kwiatu bzu/ woda gazowana  
STRAWBERRY NEGRONI 48 pln
Fords Gin/ Campari infuzowane truskawką/ czerwony wermut      

𝟎𝟗 𝐒𝐈𝐄𝐑𝐏𝐍𝐈𝐀 / Gin Mare Night! / Bar Guest Karol Onyszko / Welcome drink dla każdego Gościa
COCKTAILS MENU
Mare & Tonic 52 pln
Gin Mare/ Pomarańcza / Rozmaryn/ Tonic   
Gin Basil Smash 50 pln
Gin Mare/ Bazylia/ Cytryna   
MAREtini 55 pln
Gin Mare/ Biały Wermut/ Przytulia wonna/ Cytryna  
Apple Collins 55 pln
Gin Mare/ Jabłko/ Mięta/ Cydr       

𝟐𝟑 𝐒𝐈𝐄𝐑𝐏𝐍𝐈𝐀 / Sunset & DJ Night!
Impreza klubowa, house music przy zachodzie słońca!

*wstęp na każdy wieczór jest bezpłatny
---------------------------------------------------
Karol Onyszko
Brand Ambasador Brown Forman. Kompetencje zawodowe zdobywał w najbardziej luksusowych 5*Hotelach w Polsce, między innymi przyczynił się do otwarcia legendarnego Long Baru mieszczącego się w Raffles Europejski Warsaw. Na Expo 2020 w Dubaju współpracował z najlepszymi szefami kuchni z całego świata takimi jak Daniel Boulud, Heinz Beck, Thomas Buhner, Paco Perez, Paolo Casagrande czy Gert De Mangeleer, gdzie mógł przygotowywać pairing podczas wydarzeń kulinarnych Chef’s Table. Dzięki miłości do piłki nożnej, współtworzył otwarcie Koktajl Baru na World Cup Qatar 2022 w jednym z najbardziej luksusowych hoteli w Katarze. Przy tworzeniu karty koktajlowej kieruję się klasyką podaną w nowoczesnym stylu. Dba nie tylko o wysoki standard serwisu lecz również o przyjazną atmosferą w pracy.   


Rafał Zawierucha
Ambasador marek Lord of Taste i Maison Routin 1883. Z poznańską sceną barową związany już od 10 lat, a swoją przygodę z pracą za barem zaczynał w Szczecinie. W Poznaniu natomiast pracował, rozwijał się i brał czynny udział w powstawaniu wielu konceptów barowych. Miłośnik koktajli klasycznych, ich historii i mitów z nimi związanych. Oprócz klasyki, z niemal równą przyjemnością przygotowuję twisty i autorskie kompozycje.   



Rezerwuj